iklan

iklan

IKLAN

Assalamualaikum..!!!

Hari ne adlah hari bertuah bagi anda. Bak po bertuah..???  HAaaa...   ne nak habaq mai.. kami di SEMERBAK JIHAD SEHARUM SYAHID ade tawaran untuk anda semua... huish.. bkan senang nk dapt tawaran cam ne..

Kami ade port iklan yang terbaik,mantap,dan cun melecun untuk anda.bkan senang nak dapat bro,sini je ade,klu blog laen jgn harap lah... hehehe..

Port iklan yg kami nk offer ne dekat dengan header.. saiz dea x besar n x kecik.. senang kata sedang2 la.. ne ha tunjuk sket... hahaha...




ne ha saiz dea...


Ape macam..?? ok tak..??
saiz 750x96.. standard la klu nk letak kat header... letak beso2 kan serabot plak org nak tngok..hehehe..
Harga pon kami kasi cincai je RM15 satu port.. klu kat blog laen mau 70,60 ringgit kene cas.. huu... lepas makan utk seminggu tu.. hehehe...



ne kelebihan yg ade.. x byk pon.. jadi lah sket2... kat bawah tu ade tataterib iklan diblog.. bkan hidup je kene ade tatatertib.. blog pon kene ade,klu tidak nanty org marah,.. hehehehe...


KELEBIHAN :

1. Purata pageviews 500-1000 setiap hari.
2. Harga terendah untuk beriklan berbanding blog lain.
3. Blog aktif.


TATATERTIB BERIKLAN DI BLOG :


Banner tidak ada gambar unsur-unsur lucah.

Banner tidak ada gambar alkohol.

Banner tidak ada gambar tembakau.

Banner tidak ada gambar penindasan pada mana-mana pihak.


Klu anda bermnat bleh PM saye kat facebook Hafidzul Abu Bakar...
selain tu bleh juga email kat kami pjoy.bakar@gmail.com..

kasi PM dlu.. bru kite cerita... hahaha..

ok2.. jgn lambat2 limit bende ne tiga je.. tak byk.. hehehe..

nanty ade ape kami inform lagi.. ok.. terima lasih..
Assalamualaikum.. Bye 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Assalamualaikum...
Tak,kan bace je kot komen lah sikit..
sikit pon jadilah..

TINGGALKAN MESEJ ISLAM ANDA DI BAWAH..

SYUKRAN JAZILAN.. ^_^

TAK KAN BACA JE,KOMEN LA SIKIT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...